Job Title:  Global Service and Support Technician

Location: 

Ringsted, DK, 4100

Business Unit:  Ametek Mocon
Posting Date:  Aug 29, 2024
Job Description: 

Proaktiv og initiativrig Global Support Tekniker til MOCON Europe A/S

MOCON Europe A/S søger en ny Global Support Tekniker til at blive en del af vores højt kvalificerede team og hjælpe os med at koordinere det daglige arbejde i vores serviceafdeling samt sikre vores globale partneres evne til at assistere slutbrugere med tekniske udfordringer.

 

Jobbeskrivelse

Som vores nye Global Support Tekniker vil du blive en del af et lille, dedikeret team med en bred vifte af specialiseringer og erfaring. Som mennesker betragter teamet sig selv som havende forskellige tankesæt, men vi ser dette som en af vores kernekompetencer, da det giver os mulighed for at udfordre vores praksis og sikre løbende forbedringer. Vi søger en person, der vil forestå koordinering af opgaver og projekter i vores globale support afdeling samt sikre korrekt håndtering af opgaver i vores serviceafdeling. Det er vigtigt at tilgå denne stilling med initiativ og med fokus på opgaven.

 

På længere sigt vil denne rolle have mulighed for at udvikle sig til en global support tekniker, der assisterer større nøglekunder og OEM'er med udfordringer og problemer på stedet - både på nyudviklede pakkemaskiner men også ældre konfigurationer. Du vil få stor indflydelse på, hvordan vi designer vores instrumenter til service og support i fremtiden, gennem tæt samarbejde med R&D, service, produktion under udviklingsprojekter.

 

Opgaver

Arbejdsdagene er alsidige og inkluderer en række tekniske, administrative og kommunikative opgaver, herunder:

  • 2. level teknisk support til vores direkte salgskanaler og autoriserede servicepartnere.
  • Daglig koordinering af opgaver i 2 level support samt serviceafdelingen.
  • Gennemføre daglig administrativ support til vores teknikere.
  • Besøg hos partnere med henblik på serviceuddannelse og installationsassistance samt sjældne lejligheder til at assistere større kunder på stedet med idriftsættelse og tekniske fejl.
  • Assistere i nye udviklingsprojekter, repræsenterende Service og Support. (Fokus på valg af korrekte reservedele, oprettelse af udkast til servicemanual/reparations manual og sparring med interessenter vedrørende serviceuddannelse)
  • Deltage i Service & Support træningssessioner.

Kvalifikationer og erfaring

Vi forestiller os, at du har en bred administrativ erfaring med en teknisk indsigt. Desuden har du erfaring med diagnosticering, reparation og/eller installation af teknisk/mekanisk udstyr. Vi forventer også, at du har:

  • Evnen til at håndtere og koordinere flere samtidige opgaver og håndtere hastende, undertiden uventede, opgaver
  • En kommerciel kundecentreret tilgang til dit arbejde, stærke kommunikationsevner og gerne erfaring med B2B support.
  • En god forståelse af interessenthåndtering, kundeservice og support.
  • Bred dokumentationsevne til udarbejdelse af bl.a.: Manualer, vejledninger, instrukser, osv.
  • Fremragende skriftlige og mundtlige engelskfærdigheder. Yderligere sprog vil blive betragtet som en fordel.

 

 

Da vi arbejder med maskiner og instrumenter til fødevare- og farmaceutisk industri, er erfaring fra Nedenstående områder en fordel:

  • Materialeteknologi og elektronisk instrumentering
  • IT-programmer som, Zendesk, Salesforce, FrameMaker og office 365
  • Modbus industri kommunikation.

Ansættelse

Løn og kompensation fastsættes i overensstemmelse med dine kvalifikationer og forventninger til denne nøgleposition hos MOCON Europe A/S. Stillingen er fuldtid, 37 timer om ugen, med base på vores Center of Excellence i Ringsted, som er en del af vores matrixorganisation. Arbejdstiden ligger mellem kl. 7 og 17. Da vi er en international virksomhed, skal du forvente cirka 15 rejsedage om året.  

 

Ansøgning

Vi lægger stor vægt på diversitet og ligestilling i både ansættelse og løn. Hvis du drømmer om at blive en del af vores team og opfylder mange, men ikke alle vores ønskede kvalifikationer, opfordrer vi dig til at sende os en ansøgning.

 

Ønsker du uddybende detaljer om stillingen er du velkommen til at kontakte. Technical Service Manager, Carsten Christiansen på Carsten.Christiansen@ametek.com

 

 

MOCON Europe A/S er en førende virksomhed inden for udvikling, produktion og markedsføring af teknologi til måling af pakningsintegritet og gasmåling. Vores løsninger hjælper med at holde fødevarer friske, reducere spild og øge bæredygtigheden ved at forlænge holdbarheden af pakkede produkter og reducere madspild. Vores teknologier anvendes i en bred vifte af industrier til at måle oxygen-, vand- og kuldioxidtransmissionsrater gennem barrierefilm. Verdenskendte multinationale virksomheder og anerkendte forskningslaboratorier verden over benytter vores løsninger i deres daglige drift.

Siden 2017 har vi været en del af den globale teknologiorganisation AMETEK, som har mere end 21.000 medarbejdere fordelt i 35 lande. For mere information om MOCON Europe og vores produkter og tjenester, besøg ametekmocon.com. For at lære mere om AMETEK, besøg ametek.com.

Hos MOCON Europe A/S værdsætter vi mangfoldighed på arbejdspladsen og opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge, uanset baggrund.

AMETEK, Inc. is a leading global provider of industrial technology solutions serving a diverse set of attractive niche markets with annual sales over $7.0 billion.

AMETEK is committed to making a safer, sustainable, and more productive world a reality. We use differentiated technology solutions to solve our customers’ most complex challenges. We employ 21,000 colleagues, in 35 countries, that are grounded by our core values: Ethics and Integrity, Respect for the Individual, Inclusion, Teamwork, and Social Responsibility.  AMETEK (NYSE:AME) is a component of the S&P 500. Visit www.ametek.com for more information.